Yritysmyynti

Veitsikauppa.fi on veitsien ja keittiövälineiden myyntiin keskittynyt verkkokauppa. Veitsikaupasta voit tilata laadukkaita keittiöveitsiä, teroituskoneita, paistoastioita ja paljon muita keittiövälineitä. Valikoimassamme on yli 800 tuotetta, ja esimerkiksi veitsivalikoimamme kattaa useita tunnettuja ammattilaiskäytössä olevia veitsimerkkejä. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia ja siksi panostamme sujuvaan asiakaspalveluun sekä nopeaan toimitukseen.

Mainos- ja liikelahjat

Mikäli mietit mainos- tai liikelahjoja, autamme sinua erittäin mielellämme. Lahjan antaminen on hieno tapa vahvistaa yrityksesi asiakassuhteita ja kiittää henkilökuntaa hyvin tehdystä työstä. Laadukkaat mainoslahjat jäävät mieleen ja muistuttavat yrityksestäsi.

Lähes kaikkiin keittiöveitsiimme saa lasermerkkauksella yrityksen logon tai tekstin mm. veitsen terään tai kahvaan. Painatuksia saa myös leikkuulautoihin ja monitoimityökaluihin.

Toimitus ja maksutavat

Veitsikauppa.fi tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehdä hankintoja suoraan työpaikalle helposti ja nopealla toimituksella. Tarjoamme yritysasiakkaillemme alennuksia ja vaihtuvia erikoistarjouksia. Tarjoamme myös joustavat maksutavat - yritysasiakkaana voit maksaa laskulla jälkikäteen, verkkomaksupainikkeilla tai Lasku yritykselle -maksutavalla. Saat alennukset ja erikoistarjoukset käyttöösi, kun sinut on lisätty yritysasiakkaaksemme.

 

Rekisteröityminen yritysasiakkaaksi

Voit rekisteröityä asiakkaaksemme rekisteröitymissivulla. Lisää vain osoitetietosi Osoitteet-välilehdelle ja ole sen jälkeen yhteydessä myynti@veitsikauppa.fi.

Kun tilisi on hyväksytty, näet verottomat nettohinnat suoraan kirjautumalla tilillesi.

Yhteystiedot

Keskustelemme kanssanne mielellämme ja neuvomme lisää tarvittaessa. Voitte olla yhteydessä meihin joko sähköpostitse osoitteeseen myynti@veitsikauppa.fi tai soittamalla yritysmyyntiin Jerry Nyman 050 561 2982.